Eigen creatie oorbellen RVS met zoetwaterparels

29,70

Unieke eigen creatie oorbellen met RVS steker en zoetwaterparels. Bijpassende ketting beschikbaar.

Totale lengte 4,5 cm

Beschikbaar via nabestelling

Voeg toe aan verlanglijst
Voeg toe aan verlanglijst
Artikelnummer: 210402-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Op zoek naar een uniek juweel? Deze handgemaakte oorbellen met RVS steker en zoetwaterparels zorgen voor natuurlijke schoonheid en elegante Stijl

Ontdek de unieke charme van deze handgemaakte oorbellen met RVS steker, elk paar verfraaid met een unieke zoetwaterparel. Elk juweel is een uniek kunstwerk op zich, omdat geen twee parels precies hetzelfde zijn. Wees voorbereid op een subtiele variatie in jouw bestelling, omdat natuurlijke parels hun eigen unieke kenmerken dragen.

De totale lengte van de oorbel bedraagt 4,5 cm, een perfecte balans tussen verfijning en draagbaarheid. Voor een complete look is er een bijpassende ketting op maat beschikbaar, waardoor je prachtig ensemble kunt creëren dat jouw stijl tot in perfectie benadrukt.

Zoetwaterparels, een geschenk van de natuur, vereisen speciale zorg. Chemische stoffen zoals haarlak, parfum en chloor kunnen hun natuurlijke schoonheid beïnvloeden. We raden aan om jouw sieraden als laatste toe te voegen nadat je je helemaal hebt klaargemaakt, zodat ze zo min mogelijk in contact komen met deze stoffen. Doe ze uit om te zwemmen.

RVS (Roestvrij Staal) juwelen zijn niet alleen prachtig, maar ook opmerkelijk duurzaam. Om hun glans en schoonheid door de tijd heen te behouden, vereisen ze minimale zorg. Een eenvoudige reiniging met een zachte doek en milde zeep is meestal voldoende om eventuele oppervlakteverontreinigingen te verwijderen.

Door deze maatregelingen in acht te nemen kun je lan genieten van je unieke juweel.

Elk stuk is met zorg samengesteld, vrij van nikkel, lood en cadmium. Dit betekent niet alleen dat onze juwelen voldoen aan de hoogste standaarden van veiligheid en comfort, maar ook dat ze geschikt zijn voor de meest gevoelige huidtypes.

 

  • Specifiek: RVS oorbellen, unieke zoetwaterparels, handgemaakt juweel, natuurlijke parels, bijpassende ketting, zorg voor sieraden.
  • Kenmerken:Uniciteit van de parels, aanpassingen in elk paar, de lengte van de oorbellen, zorginstructies.
  • Voordelen: Uniekheid van handgemaakte juwelen, de natuurlijke schoonheid van zoetwaterparels, mogelijkheid tot aanpassingen met bijpassende ketting, duurzaamheid bij juist onderhoud.