Viva La Vida Juwelen en Modeacessoires...

Het idee kriebelde al lang en in maart 2015 werd de knoop doorgehakt. De keuze voor juwelen, kwam niet uit het niets, want ook mijn mama verkocht vroeger juwelen en ik vond het steeds plezierig om haar te helpen.
Aanvankelijk was het enkel aan- en verkoop, maar na ongeveer een jaar ben ik begonnen met het zelf maken van armbanden, om aan een vraag te voldoen. Niet iedereen heeft immers een standaardmaat en zo kon ik de mensen met dunne polsen of met brede polsen ook helpen.

De eigen collectie had succes en breidde steeds uit, waardoor nu het grootste deel uit eigen creaties bestaat. Ik maak dan ook graag iets op maat naar jouw wensen. Het is mijn hobby om steeds nieuwe technieken aan te leren. 

Ik kies er voor om verschillende stijlen aan te bieden,  omdat ik zelf van verschillende stijlen hou. Maar het allerliefste werk ik met de plated koperdraad van Americraft Supply.. Ik voer deze craftwire zelf in (momenteel de enige verdeler in de Benelux) omdat het een super kwaliteit heeft.

Mijn collectie is voortdurend in beweging en niet alles is al in de webshop te vinden. Daarom is het handig om zeker ook mijn sociale media te volgen  of eens een bezoekje te brengen bij een van de verkooppunten waar steeds een afwisselend deel van de collectie ligt.

Liefs

Marly